PORTFOLIONyfødt og baby billeder

Den første tid med din baby går så utroligt hurtigt - du når lige at blinke, og så har du ikke længere en nyfødt i armene. En kliché - men sandt.

Selvom din baby ikke kan meget endnu, er der noget helt specielt over nyfødt fotografering.


Med mig med på sidelinjen til nyfødtfotografering, er jeg en flue på væggen i et par timer hjemme hos jer. Jeg fanger de små detaljer fra jeres barselsbobbel.De fine lungo hår, der endnu ikke er faldet helt af, de små hudfolder, fra de lå sammenkrøllede inde i maven, den lille babyfod og den lille bitte hånd, der holder fast om din finger mens du ammer.


Er det ikke jeres første barn, kan jeg også dokumentere deres første møde, eller bare have storebror/storesøster hjemme under fotograferingen, for at fange nogle fine øjeblikke mellem dem.


Nyfødt- og babyfotografering tager 1-2 timer hjemme hos jer eller på lokation i københavn.


Ønsker du månedsbilleder for din babys første år?

Så kommer jeg hjem til jer én gang om måneden i 20-minutters tid og tager billeder af jer og jeres baby. Billederne får I samlet som et album når de sidste billeder er taget omkring barnets 1-års fødselsdag.


Jeg ved at det er umuligt ikke at være nysgerrig på at se billederne hver måned - så det vil selvfølgelig være muligt at få tilsendt et billede eller to undervejs.


Fødselsfotografering

Når du føder går du ind i en føde-trance og koncentrerer dig kun om én ting - at arbejde med veerne. Du tager én ve ad gangen og mister dermed hurtigt fornemmelsen. Fornemmelsen for hvor lang tid der er gået, hvem der egentlig var til stede i rummet, hvordan fødestuen så ud og måske endda om din partner overhovedet deltog i fødslen.


"HVOR VILLE JEG DOG ØNSKE, AT JEG HAVDE VÆRET EN FLUE PÅ VÆGGEN UNDER MIN FØDSEL"

- bare for at opleve hvordan det egentlig gik til udefra. Alle de ting, som du ikke så, fordi du havde travlt med at føde et barn.


- hvordan du arbejdede med veerne, ve efter ve

- din parters hånd i din, mens han prøver at få dig til at spænde af

- lige det øjeblik, hvor din partner ser sin baby for første gang

- den første gang din baby søger efter mad, finder bryst og falder tilfreds i søvn

Hvorfor vælge en fødselsfotograf? 

Er du eller din partner i tvivl? Så se denne video fra Forening for Danske Fødselsfotografer.