Fødselsfotografi


en fortælling om en af de største begivenheder i jeres liv

Når du føder går du ind i en føde-trance og koncentrerer dig kun om én ting - at arbejde med veerne. Du tager én ve ad gangen og mister dermed hurtigt fornemmelsen. Fornemmelsen for hvor lang tid der er gået, hvem der egentlig var til stede i rummet, hvordan fødestuen så ud og måske endda om din partner overhovedet deltog i fødslen. 


"HVOR VILLE JEG DOG ØNSKE, AT JEG HAVDE VÆRET EN FLUE PÅ VÆGGEN UNDER MIN FØDSEL"

- bare for at opleve hvordan det egentlig gik til udefra. Alle de ting, som du ikke så, fordi du havde travlt med at føde et barn.


- hvordan du arbejdede med veerne, ve efter ve

- din parters hånd i din, mens han prøver at få dig til at spænde af

- lige det øjeblik, hvor din partner ser sin baby for første gang

- den første gang din baby søger efter mad, finder bryst og falder tilfreds i søvn

"at have en fødselsfotograf med til min fødsel, gav mig muligheden for at samle alle de små brudstykker jeg kunne huske fra fødslen, og dermed føle, at jeg havde været med hele vejen."

Når I har mig med som fødselsfotograf, er jeg på standby fra du er 37+0 til du er 42+0. Vi aftaler hvor længe jeg er med til jeres fødsel, men som udgangspunkt fra der er regelmæssige veer, til ca. 2 timer efter barnet er født. 

Jeg deltager i jeres fødsel om det er en hospitalsfødsel eller om det er en hjemmefødsel. I nogle tilfælde kan der også blive godkendt fotograf til planlagt kejsersnit.

JERES PRIS ER

6.000 KR

INKL. REDIGEREDE BILLEDER


Bor I længere væk end 20 km fra Vesterbro, tager jeg derudover 5 kr. pr. km. 


Der er et depositum på 1.000 kr når I booker. Resten betales efter billederne er leveret og denne betaling kan betales i rater.  


Ønsker I at kombinere fødselsfotografi med nogle doula-øvelser, så kontakt mig endelig, så skræddersyer vi en pakke, der passer lige til jer.


OVERVEJER DU OM JEG SKAL DOKUMENTERE JERES FØDSEL?

Så skal du endelig ikke tøve med at tage fat i mig, så tager vi en ganske uforpligtende samtale enten over telefon eller mødes til en kop kaffe. 


Du kan udfylde kontaktformularen herunder, så ringer jeg dig op. Skriv gerne hvis der er tidspunkter der passer dig bedst. Du kan også kontakte mig på messenger eller instagram. 

 
 
 
 

Hvorfor vælge en fødselsfotograf? 

Er du eller din partner i tvivl? Så se denne video fra Forening for Danske Fødselsfotografer