REBOZO MASSAGE


-afspænding under graviditet, fødsel og barsel

Rebozo er mexikansk for tørklæde eller sjal, det udtales [re-bo-so]. Man udfører massagen med tørklædet ved at ryste bækken, lænd og mave i vuggende og små rystende bevægelser. Det er en meget mild, og beroligende massage, der er virkelig god til at nå ind til de dybeste muskler i kroppen. 


Rebozo er helt fantastisk til at 

  • Afhjælpe graviditetsgener som fx vand i kroppen, bækken/lænde smerter og ligamentsmerter
  • Aflastning fra den tunge mave i slutningen af graviditeten
  • Hjælpe baby til at trænge rigtigt ned i bækkenet - også hvis baby har sat sig skævt i første omgang
  • Invitere baby til at vende sig fra UK (sædestilling) til hovedstilling
  • Virke smertelindrende både under graviditet og mellem veer
  • Være fødselsmodende op til fødslen (fra uge 37)
  • Virke vestimulerende under fødslen


Jeg tilbyder rebozoen til både graviditet, fødsel og efter fødslen. Er jeg ikke med til din fødsel, tilbyder jeg, at oplære din partner/fødselshjælper i rebozo teknikker, der kan bruges under fødslen.


PRIS: 250 kr for 45 minutter. 

Køb et klippekort med 5 gange, betal kun for 4!

GRAVIDITET

Rebozo-massage under graviditeten er god til de fleste slags graviditsgener, som væskeophobninger, hovedpine og bækkensmerter.

Rebozo i graviditeten gør livmoderen afslappet og blød, sådan at baby får mere plads. Det er også derfor, at rebozo kan være en invitation til din baby til at vende sig eller lægge sig godt til rette i bækkenet.

Da rebozo blødgører både livmoder og livmoderhals og kan være vestimlerende, kan rebozo (især sammen med akupressur) bruges til at modne kroppen til fødsel efter uge 37. 

En rebozo-massage varer ca 45 minutter.

Kan også bookes med ansigtsmassage eller akupressur

i 60 minutter

FØDSEL

Lige op til og under fødslen, kan rebozo være altafgørende for fødslens forløb. 

Det er fordi, at det først og fremmest får din krop til at slappe af, specielt hvis din krop allerede er blevet bekendt med massagen i graviditeten.


Når din krop slapper af, så frigives hormonet oxytocin. Oxytocin er en vigtig spiller i fødslen, da det er det, der sætter gang i veerne. Det er også det hormon, der stimulerer mælkeproduktionen efter fødslen. 


Derudover, så hjælper rebozo også på, at din baby indstiller sig korrekt i bækkenet, og trænger rigtigt ned under fødslen. 


Rebozo kan med fordel bruges som erstatning til ve-stimulerende drop, hvis veerne går i stå. 

BARSEL

3-4 uger efter din fødsel tilbyder jeg at komme og lave en rebozolukning på dig. Det er et anerkendende  overgangsritual fra gravid kvinde til mor, hvor vi hylder din krop og det den har været igennem. 


Under graviditeten åbner din krop sig op, både fysisk og psykisk. Under rebozolukningen samler vi det igen og giver dig et rum, hvor du kan lande i din nye rolle som mor. Det giver dig mulighed for fysisk at mærke dig selv og dine grænser igen. Det åbner også op for, at du psykisk kan afslutte din graviditet ved at sige tak og fokusere på, hvad de forskellige dele af din krop har været igennem. 


Rebozolukningen kan bookes enkeltstående og varer 45 minutter, eller bookes sammen med en efterfødselssamtale.

ER JEG IKKE MED TIL DIN FØDSEL?

Så tilbyder jeg at komme og lære din fødselspartner op i rebozoteknikker, der er gode under fødslen. Sessionen varer 60 minutter og koster 600 kr.